Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Cena: 329 500 €
Obec/Mesto: Jablonové
Typ: Predaj
Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Plocha pozemku: 753 m2
Úžitková plocha: 85 m2
Podlahová plocha: 85 m2
Stav: čiastočne prerobený

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový rodinný dom s veľkým pozemkom v stabilizovanom území v príjemnom tichom prostredí medzi rodinnými domami  ul. Jablonové 314.

VÝMERA DOMU:

Dom má výmeru obytnej plochy cca 86 m2 + pivnica cca 1/3 domu + pochôdzka povala.

DISPOZÍCIA:

Prízemie: závetrie, zádverie, chodba, samostatná kuchyňa, komora, obývačka 2x izba. Jedna z dvoch izieb využívaná ako jedáleň. Z komory je vstup na povalu a do pivnice domu.

ŠTANDRAD VYBAVENIA DOMU:

Dom sa nachádza vo výbornej kondícii v udržiavanom stave. V priebehu jeho existencie boli vykonávané rekonštrukčné a renovačné práce čo je aj odzrkadlené na jeho štandarde vybavenia (https://my.matterport.com/show/?m=FmUZbWmvi7r). Množstvo odkladacieho priestoru ponúka pivnica. Ďalšie odkladanie na sezóne vybavenie ponúka pochôdzka povala.

STAVBY NA POZEMKU:

Dvoj izbový domček: na pozemku sa nachádza stavba dvoj izbového jednopodlažného domčeka cca 40m2 dispozične rozdeleného na vstupnú chodbu kúpeľňu s WC, kuchyňu, obývačku a spálňu. Zo spálne vstup na terasu v zadnej časti pozemku. 3d domčeka tu : https://my.matterport.com/show/?m=VhqwgVdkWYR

Stodola: na pozemku sa ďalej nachádza budova o výmere zastavanej plochy 45m2. podlahovej plochy slúžiaca ako garáž + hoby miestnosť. Využívaná ako odkladanie na náradie a veci potrebné okolo domu..

POZEMOK:

Výmera pozemku je 753 m2 z toho zastavaná plocha domom je 114 m2, zastavaná plocha letnou 2i domčekom tvorí 52 m2, a zastavaná plocha stodolou je 43 m2. Pozemok je rovinatý obdĺžnikového tvaru o rozmeroch cca 18,5 m x 41 m.

ZÁHRADA:

Záhrada je rozdelená na dve časti. Predná časť riešená ako nádvorie obkolesené domom, domčekom a stodolou riešené formou okrasnej  záhrady s parkovou úpravou slúžiaca na relax a oddych. Zadná časť záhrady slúži ako úžitková.

VÝHODY:

  • stabilizované územie v obklopení rodinných domov
  • tichá lokalita
  • priestranný pozemok
  • možnosť využiť na viacgeneračné bývanie

CENA 329.500 €

V prípade záujmu o bližšie informácie prípadne o obhliadku nás neváhajte kontaktovať na 0911 112 011.

AES GROUP – realitná kancelária. Špičkový servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností v Stupave a okolí. www.reality-stupava.

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti