Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Cena: 89 000 €
Obec/Mesto: Stupava
Typ: Predaj
Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Plocha pozemku: 400 m2
Úžitková plocha: 48 m2
Zastavaná plocha: 16 m2
Stav: úplne prerobený
Terasa: áno
Pivnica: áno
Dielňa: áno
Celková plocha: 48 m2
Inžinierske siete: áno
Voda: áno
Elektrika: áno
Voda - blízko pozemku - studňa: áno
Internet: áno

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj chatu v tichom prostredí lesa v oblasti Lintávy v Stupave.

Chata o výmere 48 m2 je postavená na pozemku o výmere 400 m2 z toho zastavaná plocha tvorí 16 m2.

Dispozícia chaty je rozdelená na dennú časť kde sa nachádza kuchyňa so spotrebičmi, veľkým jedálenským stolom s rohovou lavicou a krbom a na nočnú časť, kde sa nachádzajú dve veľké rozkladacie postele. Chata je kompletne podpivničená. Pivnica slúži na uskladnenie náradia, ale aj úrody a nachádza sa v nej aj bojler na ohrev teplej vody, regulácia automatickej závlahy a dátový rozvádzač. Na posedenie nie len pri grilovačke slúži novo postavená terasa s prestrešením.

Chata je postavená z klasických materiálov a v roku 2021 prešla kompletnou rekonštrukciou (nové elektroinštalácia, rozvody vody, rekonštrukcia strechy). Chata je pripojená na elektrinu a má vlastná podzemnú nádrž ( 5 m3) na odvod dažďovej vody, z ktorej sú automatickou závlahou zavlažované hriadky a je pripojená aj na spoločnú studňu. WC sa nachádza na záhrade a je suché. Kúrenie je zabezpečene krbom, ale aj el. ohrievačmi na wifi diaľkové ovládanie. Chata je zabezpečená alarmom Jablotron a kamerovým systémom.

Prístup je z dvoch strán po poľnej ceste s možnosťou parkovania priamo na pozemku alebo na parkovisku, ktoré sa nachádza hneď pri pozemku.

Chata má súpisné číslo a je v osobnom vlastníctve. Pozemok je vo vlastníctve Slovenského záhradkárskeho zväzu s možnosťou odkúpenia do osobného vlastníctva.

Na záhrade sa nachádza množstvo stromov, čo zabezpečuje súkromie a kľud na nerušené chatárčenie.

Cena: 89.000 €        

 AES GROUP – realitná kancelária. Špičkový servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností vo vašom okolí.

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti