Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Cena: 255 000 €
Obec/Mesto: Bratislava-Záhorská Bystrica
Typ: Predaj
Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Úžitková plocha: 76 m2
Podlahová plocha: 76 m2
Stav: novostavba
Počet izieb: 3
Loggia: áno
Pozícia: vyššie poschodie
Celková plocha: 76 m2
Orientácia: severovýchod

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt, v obľúbenej lokalite Strmé vŕšky, v šesť ročnej novostavbe v projekte GREENVIA, v bratislavskej mestskej časti Záhorská Bystrica.

BYT:

byt sa nachádza na 2 poschodí a jeho výmera je 76 m2 + balkón 8m2

DISPOZÍCIA:

zádverie, chodba, priestranná obývačka spojená s kuchyňou a jedálenským kútikom, komora, izba a spálňa. Zo zádveria je prístupné samostatné WC a z chodby je prístupná kúpeľňa. Z izby a spálňe je prístupná loggia o výmere 8 m2.

ŠTANDARD VYBAVENIA:

plastové okná s vnútornými žalúziami, plávajúca podlaha vo všetkých obytných miestnostiach a chodbe, dlažba v zádverí, kúpeľni a WC, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (el. varná doska, vstavaná rúra, digestor, umývačka, chladnička s mrazničkou). viď 3D obhliadku link tu: https://my.matterport.com/show/?m=ZHVWjbGA69F

Odkladanie v byte je riešené formou vstavaných skríň umiestnených izbách a na chodbe bytu. Ďalší odkladací priestor tvorí komora.

BYTOVÝ DOM:

Po vstupe do bytového domu sa na chodbe nachádza výťah s bezbariérovým prístupom do každého bytu. Vchod bytového dom je vybavený video vrátnikom.

PARKOVANIE:

Voľné parkovanie pred bytovým domom. V prípade záujmu možnosť dokúpenia vnútorného parkovacieho státia v hodnote 20.000 €

BYTOVÝ KOMPLEX:

bytový komplex GREENVIA sa skladá nízko podlažných bytových domov. Vnútroblok komplexu s parkovou úpravou slúži ako oddychová a relaxačná časť vlastníkom bytov.

VÝHODY:

  • tichá lokalita v obľúbenej časti Záhorskej Bystrice
  • výborné dispozičné riešenie
  • nízke mesačné náklady
  • novostavba
  • MHD
  • kompletná občianska vybavenosť

3D obhliadka tu: https://my.matterport.com/show/?m=ZHVWjbGA69F

Cena 255.000 €

AES GROUP - realitná kancelária. Špičkový servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností v Stupave a okolí.

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti