Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Cena: 244 000 €
Obec/Mesto: Bratislava-Záhorská Bystrica
Typ: Predaj
Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Úžitková plocha: 70 m2
Podlahová plocha: 70 m2
Stav: novostavba
Počet izieb: 3
Terasa: áno
Pozícia: Prízemie
Celková plocha: 140 m2
Terasa plocha: 70 m2
Orientácia: východ
Vykurovanie - centrálne: áno
Internet: áno
Káblová TV: áno

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj výborne dispozične riešený 3 izbový byt s predzáhradkou v novostavbe kolaudovanej v roku 2018 v tichej lokalite na ul. Pri Vápenickom Potoku v Záhorskej Bystrici.

BYT:

Byt o výmere 70 m2 sa nachádza na prízemí a je bezbariérový. K bytu prislúcha aj pivničná kobka.

DISPOZÍCIA:

Vstupná chodba, priestranná  obývačka spojená s kuchyňou a jedálenským kútom, detská izba a spálňa. Z chodby je ďalej prístupná technická miestnosť (sklad), kúpeľňa a samostatné WC. Odkladanie riešené formou priestranných vstavaných skríň umiestnených v izbách.

POZEMOK:

K bytu prislúcha predzáhradka o výmere 70 m2 s východnou orientáciou umiestená do vnútrobloku, ktorá je prístupná zo všetkých izieb.

ŠTANDARD VYBAVENIA:

Pri dokončovaní bytu do vyhotovenia „štandard“ boli použité materiály, ktoré vytvárajú príjemnú atmosféru domova a podtrhujú trendy moderného bývania. Podlahové kúrenie v celom byte, klimatizácia Samsung v obývačke, dlažba v celom byte, parkety v spálni a detskej izbe, okná s izolačným trojsklom so zabezpečením Abus, bezpečnostné dvere Sherlock.

3d obhliadka link https://my.matterport.com/show/?m=z3uGKAhktND

BYTOVÝ DOM:

Jedná sa o tehlovú stavbu s množstvom zelene v okolí ako aj vlastným detským ihriskom v areáli. Bytový dom bol kolaudovaný v prvej polovici roku 2018 a následne boli realizované práce pri dokončovaní bytu do štandardu. Výborná lokalita so všetkou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti.

PARKOVANIE:  

K bytu je možnosť prikúpiť jedno vonkajšie parkovacie státie situované priamo pred vchodom do bytového domu v sume 8.000,- EUR a jedno garážové státie v sume 20.000,- EUR umiestené v suteréne bytového domu s el. pripojením (230V) a s dvoma bezpečnostnými kotvami na uzamykanie bicyklov. Kúpa parkovacích státi nie je podmienkou.

Kúpou voľný.

Výhody:

  • tichá lokalita
  • výborné dispozičné riešenie
  • zariadený
  • nízke mesačné náklady
  • vhodný pre rodiny s deťmi
  • detské ihrisko
  • podlahové kúrenie v celom byte
  • novostavba

 

Cena 244.000,- €

AES GROUP - realitná kancelária. Špičkový servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností v Stupave a okolí.

Pozrieť na mape

Podobné nehnuteľnosti